La Secretaria de Salut Pública premia l’Hospital Municipal

  0

  29/10/2014 – Badalona Serveis Assistencials ha estat reconeguda per una iniciativa innovadora relacionada amb el lideratge saludable en una organització sanitària.

  La II Jornada de Salut Laboral ha premiat amb un accèsit l'empresa municipal Badalona Serveis Assistencials, per una iniciativa innovadora relacionada amb el lideratge saludable en una organització sanitària. A la segona convocatòria d'aquests premis anuals hi han concorregut 13 empreses que han aportat les experiències que duen a terme per aconseguir que els llocs de treball siguin entorns on es promogui la millora de la salut i el benestar dels treballadors.

   

  La trobada, organitzada per la Secretaria de Salut Pública, ha reunit 300 professionals de diferents àmbits de la salut laboral a la seu Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Els assistents han pogut conèixer de primera mà les novetats de la normativa de gestió i control de la incapacitat temporal i els elements clau relacionats amb el retorn i manteniment del treballadors en el lloc de treball.

   

  Comença la II edició de l’Aula de salut

   

  La sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona acull aquest dimecres, a les 18.30 hores, una xerrada sobre l’artrosi a càrrec del doctor Xavier González Ustes, metge adjunt del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Badalona Serveis Assistencials.

   

  D’aquesta manera arrenca la segona edició del cicle de conferències Aula de salut. Aprenem de la mà de l’especialista, una activitat de promoció de la salut adreçada a la ciutadania. Les xerrades són obertes a totes les persones que hi estiguin interessades. L’accés és lliure, sense necessitat de fer inscripció prèvia, tot i que està limitat a l'aforament de la sala.

  Les pròtesis articulars, les eines per controlar el dolor, les cataractes, el mal d’esquena i els riscos d’infart i d’ictus són alguns dels temes que van protagonitzar la primera edició del cicle, que va tenir molt bona acollida.