La segona volta arrenca amb un punt davant l’Oviedo (1-1)

0
    37
    Alberto Estébanez

De la derrota per la mínima a terres asturianes davant el Real Oviedo, a l’empat assolit a l’Estadi davant un conjunt que va pencar de valent contra el Seagull (1-1). El duel a Badalona es presentava com un dels més anivellats, tal com va ocórrer a la primera volta. La setmana anterior va ser un duel cos a cos davant l’Alavés i aquesta jornada s’ha tornat a repetir un matx molt físic i disputat, entre el vuitè i el novè classificat.

Malgrat el regust agredolç que suposa un empat a casa, el conjunt d’Ana Junyent ha millorat l’inici de la primera volta, on es va perdre per 2 gols a 1. “No hem tingut les ocasions que tenim normalment, però ens quedem que comencem la segona volta puntuant», va afirmar l’entrenadora del Seagull.
    La primera part va ser molt disputada i amb el domini del joc repartit entre els dos equips. Des de l’inici, el Seagull va tenir la possessió de la pilota, davant un Oviedo defensiu però en alerta permanent per poder trobar una acció d’atac a la contra.

Tot i això, just abans del descans, Nuria Garrote va aprofitar una pilota filtrada per avançar el Seagull al marcador. Victòria per la mínima amb un gol que arribava tot just al darrer minut del primer acte.

Ja al segon temps, les ‘gavines’ van tornar a mostrar una imatge semblant a la de la setmana anterior, també a l’Estadi. Més domini del joc davant d’un equip asturià amb les línies més endarrerides i amb l’objectiu d’aprofitar els contraatacs.

I precisament en una d’aquestes accions ofensives, l’Oviedo va igualar el marcador amb la diana de Villamayor. El Seagull ja no es va poder refer a la diana visitant i el matx va finalitzar amb empat a un. Aquest dissabte a les 16h, les ‘gavines’ visiten el camp del Friol, equip contra qui es va aconseguir la primera victòria de la temporada a la liga Reto Iberdrola.