La sonrisa de Daniela continuarà a un local de l’AV de Pomar

  0
  86

  La denúncia feta per aquest mitjà ha tingut l’efecte esperat. L’associació ‘La sonrisa de Daniela’, creada a Pomar per recaptar fons per a la investigació d’una tipologia de càncer estrany – la histiocitosi de cèl·lules de Langerhans – mantindrà el local cedit per l’AV de Pomar. Daniela és una nena del barri que pateix aquesta malaltia i a qui li han de fer quimioteràpia constantment de forma preventiva.

  Ja fa anys que la seva família va fundar l’associació La sonrisa de Daniela per recaptar fons per a la investigació. De fet, ja hi ha un equip de l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron, liderat pel Dr Josep Roma Castanyer, que té activa una línia de recerca sobre la malaltia.

  Aquest mitjà publicava aquesta setmana que la família de la nena havia pagat ja un local privat per marxar de l’Associació de Veïns, després que l’AV així li ho demanés de forma insistent. Després de reunir-se de forma urgent amb ‘La sonrisa de Daniela’, l’AV de Pomar ha emès un comunicat assegurat que l’associació continuarà al barri i al local que l’AV li ha cedit. El comunicat afirma que tota la problemàtica generada ha estat a causa d’una manca de comunicació i d’un “malentès entre les parts”.

  Les parts implicades són coneixedores que aquest mitjà ha parlat amb totes elles i que la veritat és només una: la publicada. Així ho acrediten les proves que té aquest mitjà. En tot cas, celebrem que ‘La sonrisa de Daniela’ es quedi al barri i que la seva marxa a un local privat s’hagi aturat. Cas tancat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí