La sort acompanya al Badalona per guanyar

0
    25

10/03/2013 – Tot i haver estat inferior a un Mallorca B més brillant, el Badalona ha aconseguit aquest matí un important triomf a domicili per 0-1 gràcies a un solitari gol de Robert

Conta un rival que avui ha estat superior, i acabant el partit amb deu homes, el Badalona ha aconseguit avui la seva segona victòria consecutiva i tornar a vèncer fora de casa després de tres mesos sense fer-ho. Els d'Albert Càmara han fet un partit correcte, en què han vist com el Mallorca B els superava en inspiració i arribada. Però tot i així, els badalonins han sabut trobar un gol en el tram final de la primera part i han aconseguit aguantar el resultat favorable fins al final del duel.

En la primera part el filial balear ha dominat amb molta claredat. Ben assentat en el camp, segur de que tenia que portar el control de la pilota per ser superior, el conjunt mallorquinista ha construït a partir d'un bon exercici de futbol coral un bon grapat d'ocasions de gol. Les ocasions pels locals eren contínues. Però unes vegades Marcos, d'altres els pals i la resta la poca traça dels jugadors bermellons per acabar amb encert les jugades han acabat frustrant el bon partit que estaven fent els locals.

En canvi, un Badalona que se sabia inferior ha estat capaç de no posar-se nerviós tot esperant la seva ocasió. Aquesta ha arribat en el minut 40. Robert ha provat un xut des de fora de l'àrea que ha acabat entrant per l'escaire de la porteria que defensava Yeray.

Amb el resultat favorable, en la segona meitat els de Càmara han ajuntat línies i han procurat dificultar tot el possible l'atac d'un Mallorca que seguia dominant. En el 66' Pablo Gallardo ha estat expulsat per doble targeta groga i tot semblava de cara perquè els locals aconseguissin empatar. Marcelo ha entrat per Yagüe per tal de reordenar la defensa betuliana. El Badalona ha sabut defensar-se amb encert durant la mitja hora en què ha jugat en inferioritat numèrica. I així ha acabat arribant un triomf del tot transcendental.

Amb aquest victòria l'equip allunya la zona de descens de manera pràcticament definitiva. A falta d'onze jornades, molt malament hauria de donar-se la cosa perquè el conjunt badaloní patís per salvar-se. En qualsevol cas, l'equip ha d'intentar mantenir el bon nivell actual per tractar d'allunyar-se el més possible de qualsevol tipus de complicació.

FITXA TÈCNICA

RCD Mallorca B: Yeray; Campins (Gil), Sergio, Mateo, Pablo, Álex, Capó, Fer, Abdon, Marc, Nico (Manu)

CF Badalona: Marcos; Sobregrau, Pelegrí, Gallardo, Bermudo; Xavi Muñoz, Javi Moreno, Abraham, Robert; Yagüe (Marcelo), Bueno (Sergio Cortés)

Àrbitre: Domínguez Cervantes (col·legi andalús). Grogues: Mateo, Capó (Mallorca B); Pelegrí, Bermudo, Javi Moreno (Badalona). Doble groga: Gallardo (Badalona)

Gols: 0-1, Robert (minut 40)