La Superlluna congrega a desenes de fotògrafs al Pont del Petroli

  0
  superluna.jpg

  15/11/2016 – Associacions com la Penya Fotogràfica de Badalona i aficionats a títol personal van optar pel passeig Marítim per retratar la lluna més gran dels darrers 70 anys.

  El passeig Marítim i el Pont del Petroli es van convertir ahir a la tarda en un punt de concentració de desenes de fotògrafs que van ocupar part de la platja per captar la superlluna més gran dels últims 70 anys. 

   

  La Penya Fotogràfica de Badalona va convocar una trobada pels seus integrants, però també hi van assistir aficionats a títol personal, fins i tot molts de fora de Badalona. 

   

  Tant els membres de la Penya Fotogràfica de Badalona com altres aficionats havien calculat les coordinades concretes del punt en el que podrien fotografiar el pantalà badaloní i la lluna sortint des de l'horitzó.

   

   

  La costa badalonina ha estat un reclam no només per als fotògrafs locals, sinó també d'altres localitats de l'àrea metropolitana que han optat per captar la lluna des de el passeig Marítim.

   

   

  Molts fotògrafs es van trobar amb el Pont del Petroli tancat al principi de la tarda i no han pogut accedir al pantalà. Des de l'Ajuntament han confirmat que s'havia tancat per previsió de fortes onades i que no tenia relació amb la convocatòria de la superlluna.