La tercera victòria, al sac (69-76)

0
    29

24/10/2018 – El Divina Joventut ha fet els deures a Lugo i ha sumat la tercera victòria del curs. Un triomf que dona molta tranquil·litat de cara als pròxims compromisos.

24/10/2018 – El Divina Joventut ha fet els deures a Lugo i ha sumat la tercera victòria del curs. Un cop més no ha estat pas un partit rodó dels badalonins, molt irregulars i en algunes fases massa condescendents en defensa, però quan ha arribat l’hora de la veritat, en l’últim quart, han sabut jugar amb els nervis i la pressió dels gallecs per tornar cap a Badalona instal·lats en la sisena posició.
    Nico Laprovittola ha exemplificat la irregularitat dels homes de Carles Duran, que han acusat també alguns problemes físics (Dawson, per exemple, ha jugat amb molèsties). L’argentí ha perdut 8 pilotes i fins al tercer quart ha estat molt gris, però ha emergit de forma espectacular en el tram final per controlar completament el ritme de joc, anotar bàsquets clau i destarotar un Breogán que incomprensiblement en els darrers instants ni ha pressionat. L’argentí ha acabat amb 13 punts i 9 assistències per minimitzar el capítol de pilotes perdudes i enfilar-se fins als 16 de valoració. Un cas semblant ha estat el de Todorovic. Molt tou en moltes accions, també ha fet un pas endavant en el moment de la veritat  (4 punts, 8 rebots i 4 assistències).
    Conor Morgan (16 punts) i Neno Dimitrijevic (12), que segueix creixent en aquest inici de curs, han estat altres noms propis d’un partit que ha estat una autèntica muntanya russa. La Penya ha sortit adormida en defensa i ha encaixat 28 punts en un primer quart on ha arribat a perdre de 10 (28-18). L’entrada precisament de Neno ha estat clau per fer despertar l’equip. Li ha donat més fluidesa a l'atac, mentre que Ventura ha marcat la pauta al darrera. L'equip, a més, ha començat a protegir la zona, tancant el rebot, i al Breogán li han entrat els dubtes, després d'haver fet estralls a prop del cèrcol amb Gerun (20 de valoració). El resultat ha estat un parcial de 3-16 que ha capgirat el resultat (31-34). Tot i això, els verd-i-negres no han sabut furgar en la ferida, per culpa també d'una defensa zonal que els ha generat molts problemes (39-41).
    Un nou daltabaix a l’inici del tercer quart, amb Cvetkovic liderant un parcial de 10-1, ha tornat a encendre els llums d’alarma (49-42), però aquest ha estat l’últim ensurt. La Penya s’ha tornat a posar per davant només començar el darrer quart i amb Laprovittola exercint de líder i Todorovic i Morgan marcant territori dins la zona el triomf ja no s’ha escapat.