La tornada d’Abalde, el més positiu

  0
  32
  1415_LBO-CJB (17).jpg

  15/03/2015 – En un partit on gairebé res ha sortit, el FIATC Joventut ha vist com una de les seves perles del planter feia un pas endavant després d’una lesió.

   

  A banda de la gran demostració de talent ofensiu executada per Clevin Hannah (23 punts i 25 de valoració), una de les poques notícies positives per la Penya avui al Buesa Arena ha estat el partit d’Alberto Abalde.

   

  El jugador gallec, baixa la setmana passada a causa d’un esquinç al turmell, ha estat l’aler més encertat de tot el FIATC Joventut. Abalde ha tancat el duel amb 11 punts (4/7 en tirs de camp), 1 assistència, 1 recuperació i un 8 de valoració.

   

  La xifra de punts aconseguida per l’aler és la més alta d’Abalde amb el primer equip de la Penya. A més, el jugador vinculat mai havia superat la barrera dels 20 minuts. Avui n’ha jugat 20.

   

  Tot i la dolorosa derrota soferta a Vitòria, el FIATC Joventut s’ha d’obligar a buscar el cantó positiu del partit d’avui.

   

  En un moment complicat de la temporada a causa dels problemes físics, un jove com Alberto Abalde ha demostrat que no es talla, aconseguint bons números personals en un dia on el col·lectiu no ha rutllat.