La Tostadora: la plataforma de samarretes més gran d’Espanya és de Badalona

  0

  La Tostadora: la plataforma de samarretes més gran d’Espanya és de Badalona

  Cualsevol dissenyador hi pot vendre el seu disseny de samarreta

  Compten amb més de 150.000 seguidors a les xarxes socials i amb una llarga trajectòria venent i creant les samarretes més atrevides del país. La Tostadora és una empresa nascuda el 2004 a Badalona, creada per dos enginyers, Albert Tarrés i Iván Arias, que es van conèixer fent un Erasmus. La brillant idea que van desenvolupar va ser la d’obrir una plataforma a Internet on qualsevol dissenyador independent pogués vendre els seus productes tèxtils i de merchandising.

  La Tostadora posa un preu base a la peça de roba, mentre que el preu de venda final s’estableix afegint la comissió que el dissenyador/a vol cobrar. Des del seu inici, l’empresa va executar la seva fabricació a Badalona, arribant a facturar milions d’euros anuals amb un volum de comandes de centenars de milers d’unitats.

  El funcionament

  La dinàmica per comprar les samarretes, tasses, jerseis, pòsters o complements de La Tostadora és molt fàcil. Cal entrar al marketplace i escollir un disseny que t’agradi. Cada disseny es pot personalitzar al teu gust. Si ets un creador, també pots associar-te amb La Tostadora aportant dissenys per roba i guanyar una comissió quan un client compri roba estampada amb la teva creació. L’empresa disposa d’una línia de roba específica de temàtica badalonina.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí