La U.D. Àguila no aixeca el cap

0
    31

26/12/2013 – Els de Badalona no troben la solució al seu joc i perden contra un rival directe com el Calella per 8-3.

Els de Badalona arribaven a Calella amb el propòsit de sumar tres punts importants i així sortir de les últimes places i apropar-se més a la salvació. Res no sortia bé per a l'Àguila quan uns dies abans del partit, els de Badalona eren sancionats amb tres punts per una alineació indeguda i ocupaven l'última plaça de la classificació amb -3 punts. Per tant el partit era encara més important perquè permetria superar la sanció.

Tot i això, les coses no van sortir bé per als interessos de l'Àguila, quan al minut 12 Adriàn Mauricio anotaria el primer gol per al Calella, gol que es repetiria al minut 17 i enfonsaria als badalonins. Al minut 27 els ànims de l'Àguila tornarien a aparèixer quan Toni Rodríguez marcava el primer gol que els apropava al marcador. Aquesta alegria duraria poc ja que al minut 35, Sergio Màrquez anotaria el tercer gol per als locals. S'arribava a la mitja part i les coses no estaven en bon camí per als interessos dels de Badalona.

Començava la segona part i la dinàmica no canviava i era Sergio Màrquez el que al minut 50 marcava el quart gol, i el segon en el seu compte particular, i augmentava les distancies amb l'Àguila.  Dos minuts després, les coses anirien encara a pitjor quan Roque Ignacio Manrique anotaria el cinquè gol i acabaria amb les opcions dels badalonins. Va ser llavors quan les coses pitjor anaven que els jugadors de l'Àguila van reaccionar i van anotar dos gols de penal mitjançant Jonatan Villen als minuts 57 i 73. Tot i aquests dos gols, el Calella va tornar a tancar el partit, de penal també, al minut 78 de la mà de Adriàn Mauricio el qual seria l'encarregat de, al minut 86, anotar el setè gol i quart del seu compte particular. Amb el partit ja acabat, al minut 89, Roque Ignacio Manrique anotaria l'últim gol del partit que finalitzava la clara superioritat del Calella durant el partit.