La U.D Àguila segueix sense rumb

0
    37

18/12/2013 – La U.D.Àguila no es troba i segueix en caiguda lliure

El Cabrils s'emporta la victòria davant la U.D.Àguila en un partit on els visitants no van trobar cap mena d'oposició.

Els badalonins segueixen sense conèixer la victòria i no van plantar cara en cap moment als maresmencs, que van tenir un partit plàcid o van lluir-se.

Tot i que el marcador no es va moure fins al minut 46, la primera part va ser un seguit d'errors defensius per part dels locals i un seguit d'errades en la construcció i finalització per part dels visitants. Tot i aixo, els locals van tenir alguna ocasió per marcar a la primera meitat, els visitants van aconseguir aguantar les poques embastades i rematar-ho a la segona meitat.

La segona meitat va decidir el partit; en menys de 20 minuts els visitants van trencar el marcador amb un 0-3. Aquesta estocada va deixar sense reacció als locals i els va acabar de rematar el gol de Gonzalo Fraile al minut 76. Els badalonins van aconseguir marcar el gol de l'honor al minut 81 per mitjà de Toni Rodríguez, però els visitants van tancar el partit amb el gol de Ricard Canela.

Aquest partit deixa al U.D.Àguila al fons de la classificació, i el més perillós, sense reacció a la vista.