La UB Llefià protesta amb una concentració la falta de respecte per part del Consistori

  0
  20170920_205057.jpg

  La Unió Bàsquet Llefià protesta amb una concentració al poliesportiu del barri. L'entitat badalonina reclama al Consistori una millora de les instal·lacions (falta d'il·luminació, coordinació d'horaris, manteniment…) i major respecte cap a una entitat amb més de 30 anys de treball social, educatiu i esportiu infantil i juvenil.

   

  A més a més, el Club va presentar una carta a la Regidoria d'Esports per sol·licitar l'horari de pistes de la temporada que ja ha començat i la resposta encara no ha arribat. Arran d'aquesta manca de comunicació, la UB Llefià es va veure encara més sorpresa quan va conèixer que el poliesportiu del barri era utilitzat per altres dues entitats, restant horaris als equips del club.

   

  El seu president, Albert Tomàs, així ho menciona: "Reclamem la falta de respecte que té la Regidoria d'Esports al club. Fem reclamacions però no tenim cap resposta per part de l'Ajuntament. Nosaltres no som una excepció, altres entitats de Badalona es troben en la mateixa situació".

   

  La directiva del Club va fer saber als jugadors i pares de l'entitat el tracte de l'Ajuntament i no es descarten més protestes i concentracions fins que arribi una solució. La pròxima setmana, Tomàs tindrà una reunió per arribar a un acord d'horaris, deixant una hora setmanal al Círcol Catòlic, l'altre club que ara mateix es troba a Llefià.