La UGE Badalona suma tres podis als Campionats d’Espanya de Marxa

0
    77
    Francesc Rodríguez, sotscampió d'Espanya

Aquest cap de setmana el grup de marxadors de la UGE Badalona va assolir grans resultats durant la seva participació al Campionat d’Espanya de Marxa en Ruta per Federacions, que s’ha disputat a Saragossa.

En Francesc Rodríguez, atleta i entrenador del grup de marxadors de la UGE es va proclamar sotscampió d’Espanya Màster en categoria M45 de la prova de 20km marxa en ruta. Rodríguez va finalitzar la prova amb una marca de 1:40:11’.

Un altre dels marxadors que va pujar al podi va ser l’atleta Abel Pujol, que va finalitzar tercer d’Espanya Sub16 de 5km marxa en ruta. L’Abel va fer un registre de 23:05’. A més, es va endur la medalla d’or de la classificació final per federacions, on l’equip Sub16 de Catalunya va aconseguir ser el líder de la categoria Sub16.

En Biel Alcalà també va participar al Campionat d’Espanya Sub16 de 5km marxa i va millorar la seva marca personal. Per acabar, l’Eloi Anton, atleta del Lluïsos Mataró, que també entrena amb el grup d’en Francesc Rodríguez, va ser tercer d’Espanya Sub18 de 10km marxa en ruta amb una marca de 46:10’.