La Unificació Llefià mana a Segona i el Young Talent a Tercera

0
    21
    DSC01556.JPG

La Unificació Llefià de Jordi Souto és líder en solitari del grup 2 de Segona Catalana. El representant badaloní a la categoria va superar per la mínima el Llavaneres (1-0) i manté la primera posició sense cap competir.

En tres jornades de competició, el combinat blanc-i-vermell ha sumat 9 punts de 9 possibles i és un ferm candidat a l'ascens de categoria. Mataró, El Masnou o la FP Hermes són els rivals que també cal tenir en compte aquesta temporada.

La victòria d'aquest diumenge al Municial de Llefià s'ha sentenciat gràcies a un gol d'Isra en forma de pena màxima. D'altra banda, i a la segona meitat, Francis ha aturat la mateixa oportunitat visitant des dels onze metres. El pròxim rival el filial de l'Europa, diumenge a les 19:30h al Nou Sardenya.

El Young Talent domina davant el Pomar

El derbi de la jornada al grup IV de Tercera Catalana ha tingut un groc molt intens. El Young Talent s'ha imposat al Municipal de Badalona Sud amb una golejada contra el Pomar, nou equip badaloní de la categoria.

Josué Casanovas i Antonio Bellón han avançat el seu equip quan només s'havien disputat vuit minuts de partit. La golejada ha avançat abans del descans amb dianes de David Martínez en pròpia porta, novament Bellón i Cristian Ginés. El marcador mostrava un contundent 5 a 0 a la primera part.

A la represa, l'electrònic encara es mouria en tres ocasions més. José Giménez també materialitzaria dues dianes més a favor del conjunt de Sant Roc, i Daniel Sosa transformà el gol de l'honor visitant. Amb aquesta victòria, el Young Talent és líder del grup amb 7 punts en tres jornades i el Pomar és penúltim amb només un empat.

Per la seva banda, la Salut Pere Gol va liderar l'altra victòria badalonina de la jornada davant la Rocafonda. El conjunt d'Ismael Carpintero va superar el seu rival amb remuntada inclosa. El gol inicial de Dembo Kambi (0-1) es va capgirar amb una primera diana de Bernat Mesa abans del descans i Lucas Pecoraro va culminar el triomf (2-1) al minut 80 de partit. El Pere Gol, segueix el camí del Young Talent i també suma 7 punts.

El Lloreda de Carles Martínez va tancar la jornada davant la UD Cirera de Mataró en un partit sense gols (0-0) entre dos equips candidats a recuperar la categoria de Segona Catalana. Aquest nou empat, deixa els badalonins amb dos punts a la part baixa de la taula.

A quarta catalana, l'Águila va caure contra el Cerro (1-8). A la nit, la resta de resultats: UE Bufalà –  Rotodos i Parc B – Sistrells.