La Unificació Llefià s’enfonsa

0
    31
    llefi a tope.JPG

Els badalonins no van fer un bon partit i van acabar encaixant una derrota que els apropa perillosament al descens.

La Unificació Llefià va perdre a casa contra el Sant Cristóbal, un dels equips més fluixos de la 1ra catalana per 2-3.

Els badalonins van saltar al camp dormits i els visitants van aprofitar-ho; al minut 5 Néstor Segura avançava al Sant Cristóbal. Els visitants havien saltat al camp sense cap tipus de complexe, i sent concient que eren inferiors als locals i que, si volien competir, s'havien de deixar la pell al camp. I així va ser, 15 minuts després del gol de Néstor, Jaume Pinilla feia el 2n gol del partit i posava el 0-2 al marcador.

Els locals havien de reaccionar si volien tenir alguna possibilitat de victòria, i al minut 29 Cristóbal León retallava distàncies posant l' 1-2 al marcador, tot i que el ritme del matx era completament dels visitants.

Així es va arribar a la fi dels primers 45 minuts. Tots dos equips tenien molt clar que l'equip que saltés al terreny de joc més endollat a la segona meitat tindria un gran avantatge davant de l'altre.

I el Llefià va sortir dormint: Els visitants van tornar a avançar-se al minut 59 per mitjà, un altre cop, de Néstor Segura. Aquest gol va sentenciar el matx, i encara que els locals van maquillar el resultat amb el 2-3 final, no va tenir cap opció real de victòria.

Amb aquesta derrota els badalonins entren de ple a la lluita per sortir del descens.