La zona d’oci de Can Ribó veu néixer un nou bar musical

  0
  FLYER DIGITAL.jpg

  03/04/2014 – Després del tancament dels locals d’oci de la zona de Can Ribó, el polígon badaloní veurà néixer aquest cap de setmana un nou bar musical, que dóna el tret de sortida aquest divendres a la Sala Cel, al carrer Ramon Martí Alsina.

  Després del tancament dels locals d’oci de la zona de Can Ribó, el polígon badaloní veurà néixer aquest cap de setmana un nou bar musical. El Bar Musical Gold dóna el tret de sortida, aquest divendres, a la Sala Cel, al carrer Ramon Martí Alsina.

   

  Es tracta d’una iniciativa impulsada per tres joves que ja han donat els seus primers passos en l’àmbit de l’oci nocturn i han organitzat algunes festes a Badalona. Els propietaris expliquen que, en vista del tancament de tots els bars, la zona necessitava un local amb preus “adequats i honestos”. La idea inicial és obrir portes a les 11.45h i funcionar a mode de bar musical (amb tancament a les 3), encara que la llicència els permet allargar fins a les 6 del matí i no descarten fer-ho, segons la quantitat de públic.

   

  La sala disposarà d’un aforament per a 500 persones, de zona VIP, no es cobrarà tiquet d’entrada (només consumició mínima), copes a partir de 4 euros i xupitos a 1 i música de caire comercial. Aquest cap de setmana, el Gold obrirà la nit de divendres; de cara a properes setmanes, se sospesarà obrir també els dissabtes.

  Aquí podeu veure un vídeo promocional del nou bar: https://vimeo.com/89784424