L’acord per la desvinculació de Trias és total

  0
  Trias canaries charly.JPG

  13/09/2013
  L'aler pivot cobrarà menys de la meitat del que té signat en pagaments fraccionats en diverses temporades

  El Fiatc Joventut va ultimant els darrers moviments de despatxos d'aquest estiu.
  Fa uns dies es va fer oficial la rescissió de contracte d'Albert Homs, que tot i que aquest any per contracte ja tenia fitxa del primer equip -amb un sou superior a la d'altres joves- però que no entra en els plans de Salva Maldonado.

  Finalment la Penya no pagarà cap compensació econòmica per la seva sortida. A canvi però, els verd-i-negres renuncien als drets de formació del jugador.
  És una solució per evitar haver de pagar a Homs per fer-lo fora, i facilita que pugui signar per algun equip, que en condicions normals no podria afrontar el pagament de la fitxa i dels drets formatius.

  L’acord amb Trias també és total. La predisposició del jugador ha estat clau per arribar a una entesa, ja que les dues parts van iniciar la negociació des de postures molt distants.
  Tot i que no s’han explicat les xifres de l’entesa, des del club s’assegura que Trias, que per contracte hauria de cobrar prop d’un milió en dues temporades, percebrà menys de la meitat d’aquests diners, en pagaments fraccionats en diverses temporades.
  A hores d’ara només falta tancar alguns detalls fiscals per signar l’acord.