L’Ademar s’emporta el derbi contra la Penya B a La Plana (74-70)

0
    44

El quart derbi badaloní de la temporada a lliga EBA va tornar a ser un partit disputat i amb un marcador ajustat. Tot i que el lideratge es va consolidar força a partir del segon període a favor del Maristes Ademar davant el Joventut B, el filial de la Penya no va afluixar les forces en cap moment i va intentar capgirar el marcador fins als minuts finals.

L’inici de partit a La Plana es va desenvolupar força anivellat, amb un intercanvi de cistelles constants i amb l’encert verd-i-negre en el tir exterior consolidant els de César Saura al capdavant (12-15). L’Ademar, però, va oferir la primera escletxa del partit abans del descans amb un parcial de 17-7 que capgirava el marcador (29-22) i situa el primer avantatge del partit.

La ferida va augmentar a la represa i Marc Canilla va situar el màxim avantatge vermell , amb un +12 al tercer quart (45-33). La baixa anotació del conjunt de Lluís Garcia en el tir exterior no va ser, ni de bon tros, un hàndicap, ja que va consolidar el lideratge al marcador amb una sòlida defensa.

La Penya va reaccionar abans de finalitzar el tercer temps (54-54) però la remuntada visitant va activar novament l’Ademar en atac i va recuperar l’avantatge inicial, liderat per Oriol Franch, 18 punts i 8 rebots, Hermoso, amb 11 punts i 8 rebots, i Fonolla, 9p i 9reb. Per part del Joventut B va destacar Malik Allen, amb 17 punts i 8 rebots, i Guillem Vázquez, amb 12 punts i 10 rebots.

Aquesta és la quarta victòria del Maristes Ademar aquesta temporada, qui defensa la tercera posició (4/3). El Joventut B és quart (4/3) i el Badalonès, cinquè (3/3), amb un partit menys després d’ajornar-se el seu matx davant el Moncayo.