L’Ademar s’emporta el derbi de La Plana davant el Badalonès i suma la primera com a ‘local’ (79-90)

0
    53

El Maristes Ademar es va imposar al derbi badaloní de La Plana. El duel de lliga EBA entre Badalonès i Ademar es va desenvolupar igualat durant el primer quart (22-22). Però l’encert del conjunt de Lluís García i el desencert per part de l’equip de Xavi Riera va provocar la primera gran escletxa i parcial del partit. Un 14-28 clau que no van desaprofitar els ‘vermells’ i va bloquejar els ‘dimonis’. Un lideratge que no deixar escapar l’Ademar i va arrossegar el Badalonès durant tot el segon temps (36-50).

El +14 a favor dels ‘visitants’ no el va desaprofitar l’Ademar tot i la reacció local (64-70). Els millors percentatges dels visitants en tirs de dos (13/31 dels locals per 24/36 dels visitants) va mantenir el Maristes al capdavant fins a la botzina final (79-90).
    Oriol Franch amb 23 punts va liderar la victòria del seu equip. Cuesta va ser el màxim anotador del Badalonès, amb 22 punts.

La primera a l’Olímpic

Per la seva part, el Joventut B també va sumar el primer triomf com a local. El conjunt de César Saura va superar el Mataró Parc Maresme a l’Olímpic (81-76) en un partit molt disputat i que no es va resoldre fins al darrer quart, gràcies a un parcial verd-i-negre de 25 a 12.

Amb 29 punts i 11 rebots, Malik Allen va ser MVP dels badalonins (35 de valoració). Gerard Bosch, amb 15 punts i 4 rebots també va destacar a l’Olímpic.

Amb aquests marcadors i jornada conclou l’any 2020 i la competició ja no tornarà fins el 10 de gener, a excepció del Sant Antoni Ibiza – Joventut B, que es disputarà aquest diumenge 20 de desembre (12:30 hores). Maristes – Azulejos i Bisbal Bàsquet Badalonès seran els primers duels de l’any.