L’Ademar s’endú un derbi amb dues cares (79 a 75)

0
    26
    x publicar.JPG

17/09/2013
    Els vermells van manar a la primera part, i van tenir prou sang freda per aguantar la reacció del Círcol, que va remuntar 15 punts a la segona

El júnior de l'Ademar va endur-se el derbi badaloní del grup 2 de preferent en vèncer al del Círcol per 79 a 75 en un partit que va tenir cares ben diferents.

Si a la primera part els vermells van ser els clars dominadors del joc, del ritme i del marcador, a la segona el Círcol va treure tot el caràcter que tenia per posar contra les cordes als locals, que amb la feina de Gonzàlez, Ruiz i un superlatiu Juancar, es van acabar enduent el triomf.

Precisament el pivot de l'Ademar va ser el més actiu en els primer compassos del partit, anotant 10 dels primers 16 punts del seu equip (16 a 8).
    El Círcol intentava aturar el torrent vermell amb una zona però no n'hi havia prou.
    L'entrada de Ribó va revolucionar el partit i va fer que el Circol es deixés anar després d'un inici amb molts nervis (25 a 19).

Al segon període, els locals van fer créixer la diferència gracies a la superioritat en el rebot i al desencert del Círcol, que tenia molt problemes per anotar des del perímetre (40 a 25).

A la tornada dels vestidors, els de Lluís Garcia van aconseguir la màxima (54 a 35) just abans de la reacció dels visitants. Un parcial de 2 a 18, gracies a una defensa tancada i amb moltes ajudes, va tornar a deixar el partit obert pels últims 10 minuts (58 a 53).

El Círcol va mantenir el nivell de joc als primers compassos de l'últim quart, i quan semblava que tenia la feina feta, i només li faltava rematar al gran rival al seu feu (60 a 59), l'Ademar va agafar aire (69 a 63) i va rematar el partit amb un triple de Ruiz a falta d'1:45 (74 a 67).

El Círcol ho va seguir intentant amb els punts de Zamora i sobretot de l'exjugador de l'Ademar, Aleix Rubio, però el bon saber fer de Gonzalez, Ruiz i Juancar, va mantenir l'avantatge vermell fins el final.