L’AE Iris Sol i els valors de l’esport a través d’un conte il·lustrat

  0
  20170714_195521.jpg

  18/07/2017 – Una mare del club de futbol sala Iris Sol llança un llibre inspirat en l'equip per conscienciar sobre la violència en l'esport infantil.

  L'Associació de Veïns d'Iris Casagemes va acollir divendres passat la presentació d''Irisot, el bruixot de la Iris', un conte il·lustrat que pretén difondre els valors positiu de l'esport i rebutjar xacres com ara la violència i l'agressivitat. Es tracta d'un projecte iniciat fa mesos per Anna Domínguez, mare d'un dels nens que juga des de fa molts anys al club de futbol sala, i que compta amb les il·lustracions de Rosa Maria Hermoso.

   

  “La Iris és com una gran família, els nens es passen aquí hores i hores. La filosofia no és guanyar partits, sinó guanyar persones”, explica l'Anna. Amb aquesta base, va decidir construir una història que reflectís tot allò positiu, la tolerància i la diversitat, i rebutgés la violència que hi ha als terrenys de joc. “És un problema sobre el qual hem de reflexionar, molta vegades més els pares i mares que els propis nens”, lamenta l'autora.

   

  Ja tenen programades diferents presentacions i han rebut el beneplàcit d'Ajuntament i federació de futbol sala, que miraran de treure profit i fer difusió del llibre.