L’Aerobús aconsegueix el certificat de qualitat europeu UNE 13816

    0
    41
    Aerobus.jpg

    17/06/2013 – El servei prestat per Serveis Generals de Mobilitat i Transport SL, de la qual en forma part Tusgsal, rep aquest guardó, que suposa el reconeixement d'un rigorós i exhaustiu sistema de control quant a la satisfacció de l'usuari.

    L’organisme certificador APPLUS ha atorgat a Serveis Generals de Mobilitat i Transport S.L., l’empresa concessionària de l’Aerobús, la certificació europea de qualitat UNE-EN-13816:2003 del servei de transport públic de viatgers per a les dues línies que presten el servei entre les terminals T1 i T2 de l’Aeroport i el centre de Barcelona.

     

    La norma UNE 13816 determina les condiciones en les quals es presta el servei des de la perspectiva del viatger i estableix unes recomanacions i requisits per a que les expectatives de l’usuari es coneguin, es valorin i es tinguin en compte en el moment de realitzar el servei amb l’objectiu de millorar el grau de satisfacció de l’usuari.

     

    La certificació suposa aconseguir la major aproximació entre la qualitat esperada i la que realment és percebuda. La seva implantació necessita d’un rigorós i exhaustiu sistema de control que inclou la realització del servei, l’avaluació de la satisfacció de l’usuari i del sistema de gestió de la qualitat.

     

    Els criteris de qualitat bàsics que contempla la norma europea són l’accessibilitat, la informació, la regularitat i puntualitat, l’atenció al client, el comfort, la seguretat i el respecte al medi ambient.

     

    L’obtenció del certifica confirma “el compromís permanent de SGMT per a aconseguir la màxima qualitat en el servei d’Aerobús que ofereix als usuaris”.