Laia Foundation apropa els seus projectes al restaurant badaloní Tariq

  0
  30
  tariq.jpg

  19/12/2012 – L'establiment acull una exposició fotogràfica que informa els projectes que l'ONG porta a terme a Vedanthangal, una regió del sud de l'Índia.

  Apropa’t als projectes solidaris de Laia Foundation és el nom i l’objectiu de l’exposició inaugurada el passat 13 de desembre al restaurant Tariq de Badalona (C/ Baldomer Solà, 3). La mostra és obra de Vedanthangal Sangam i Laia Foundation, una organització que treballa amb les comunitats més desafavorides de l'Índia contribuint al seu desenvolupament social i econòmic, i del restaurant Tariq, que a banda de cedir el local, hi ha col·laborat activament.

   

  Una sèrie de panells explicatius i diverses fotografies són la matèria prima d’una mostra que vol informar i donar a conèixer els projectes que l’ONG porta a terme a Vedanthangal, al sud de l’Índia. Algunes de les imatges corresponen a la visita que va fer el fotògraf Pep Àvila durant l’any 2009, tot i que l’exposició també compta amb fotografies del voluntariat que es va realitzar aquest estiu passat.

   

  La inauguració va comptar amb la presència de dos jugadors de La Penya, Pere Tomàs i Albert Ventura. Aquesta és una activitat més de sensibilització que porta a terme l’organització i que es complementa amb altres com els programes de voluntariat a la zona, les xerrades als més petits o els col·loquis amb els menys petits.