Laia Zurita i Marc García, campions de Catalunya amb rècord

0
    36
    UGE Badalona

Els atletes de la UGE Badalona Laia Zurita i Marc García, dos dels atletes més destacats, van aconseguir el títol de Campions de Catalunya de la prova de 400m durant el Campionat de Catalunya Sots 18.

A la semifinal de la prova Zurita va aconseguir el seu lloc a la final amb la millor marca de totes les atletes participants, 58.50’’. A la final, la badalonina va liderar en tot moment la cursa emportant-se l’or amb un registre de 56.44’’. Aquesta marca de Zurita suposa el Rècord del Campionat de Catalunya, el qual estava en 56.88.

Per la seva part, García també va aconseguir realitzar una esplèndida actuació al Campionat. A la semifinal, va classificar-se amb la segona millor marca de tots els atletes, amb un registre de 52.20’’. La brillant actuació d’en Marc va arribar a la final, on l’atleta va aconseguir el títol de campió de amb una marca de 49.39’’.

Tots dos juntament, amb el seu entrenador David Gallego, ja preparen el Campionat d’Espanya Sots 18 que es disputarà el proper 24 de juliol a Huelva.

A banda de la Laia i en Marc, David Ballester va aconseguir una gran marca a la semifinal del 400m tanques amb un registre de 59.37’’, que el va portar cap a la final de la prova, on va finalitzar en vuitena posició. En Francesc Nicolàs va aconseguir la novena posició en salt amb perxa (3.45m) i la Judit Bruno va finalitzar amb una marca de 29.91’’ a la semifinal de 200m | Marta Guirao (UGE Badalona)