L’Ajuntament cedeix a la Fundació Sique un local per a les seves activitats

  0

  23/06/2012 – L’Institut Municipal de Serveis Personals ha cedit un local situat al carrer de Balmes, al barri d’Artigues, fins l'any 2026.

  L’Institut Municipal de Serveis Personals (IMSP) ha cedit a la Fundació Sique un local situat al carrer de Balmes, al barri d’Artigues, amb l’objectiu que aquesta entitat privada pugui desenvolupar les seves activitats de foment de l’autonomia personal i social de les persones amb diferent capacitat intel·lectual.

   

  La cessió s’ha formaltizat avui divendres mitjançant el conveni signat entre el regidor de Serveis Socials i Salut i vicepresident de l’IMSP, David Gómez, i la presidenta de la Fundació Sique, Rosalia Feliu.

   

  Les activitats que la Fundació Sique desenvoluparà en aquest nou espai estaran relacionades amb el foment de l’autonomia personal i social, el foment de l’esport, les teràpies psicològiques i la pròpia gestió de l’estructura de la fundació.

   

  Aquesta fundació té per objecte potenciar al màxim les capacitats individuals de les persones amb disminució psíquica, gestionant diferents serveis com la llar, el lleure, l’esport i la formació, entre altres, que puguin ajudar en la integració d’aquestes persones en els entorns familiar, social, ocupacional i laboral, i millorar la seva qualitat de vida.

   

  El local consta d’una planta baixa, un pati interior i una planta primera, amb una superfície total de 327 metres quadrats. La cessió serà vigent fins a finals de l’any 2026.