L’Ajuntament cerca més murs i parets pel projecte de ‘graffitis’ POTS!

  0
  Paret POTS.jpg

  08/12/2012 – La iniciativa va ser engegada el passat estiu i ha tingut bona acollida; el Consistori presenta un catàleg amb parets de la ciutat que poden ser sol·licitades per pintar grafits.

  A través del Departament de Joventut, l’Ajuntament va engegar a inicis d’estiu una iniciativa amb la qual fomentar el graffiti com a forma d’expressió artística del món urbà i de la cultura juvenil. El projecte Pots! dóna, des de llavors, accés a les parets de la ciutat i posa disposició de la ciutadania un catàleg que inclou diversos murs on tothom que vulgui pot posar en pràctica la disciplina del grafit.

   

  Hi ha molts joves que ja han sol·licitat parets a través d’aquest projecte i que han tingut l’oportunitat de desenvolupar lliurement aquesta forma d’expressió artística. Actualment, Joventut es troba en procés de cerca de nous murs i parets per poder incloure en el catàleg i ampliar així l’oferta, ja que actualment la majoria de murs estan sol·licitats i ja han estat grafitats. El grafit de la fotografia, realitzat a la petanca de Torrent de la Font, n’és un exemple.