L’Ajuntament col·loca arbres de Nadal ‘replantables’ a tots els districtes de la ciutat

  0
  arbre.jpg

  13/12/2016 – Els sis districtes disposen d'un arbre; Montigalà acull un parc esportiu per a infants durant tot el Nadal.

  El govern de Badalona ha tornat a optar per un programa de Nadal ple de novetats i amb un gir en la decoració. Si l'any passat el focus d'atenció va ser un arbre d'ampolles reciclades a Pompeu Fabra, enguany la idea ha estat repartir arbres per tots els districtes de la ciutat. Sis, en total, i diferents als tradicionals avets.

   

  Es tracta d’arbres del tipus Fotinia de Fraser, una espècie que tolera tant la plantació en escocell com en parcs. Un cop acabin les festes de Nadal es plantaran en un espai de la ciutat. S’ha escollit aquesta espècie, explica el Consistori, perquè, si bé els arbres típics de Nadal són els avets, el clima de Badalona no és el que necessita l’avet per al seu correcte desenvolupament i si es replanta, acaba morint.

   

  Bosc dels desitjos a la plaça de la Vila

  Una altra de les novetats de la programació és que els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 17 a 21 hores, a la plaça de la Vila, les companyies de teatre de carrer La Tal i la Industrial Teatrera crearan un espai màgic i teatralitzat, un bosc on tothom podrà escriure els seus desitjos que seran anònims i públics.

   

  Parc Esportiu de Nadal a Montigalà

  El Complex Esportiu Municipal Montigalà acollirà el Parc Esportiu de Nadal, una activitat gratuïta i exclusiva per a infants que estarà dinamitzada per professionals de l’esport i del lleure. Està adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys.

   

  Es duran a terme activitats esportives molt diverses com tir amb arc, rocòdrom, bàdminton, hoquei, circuit de coordinació i agilitat, de psicomotricitat, croquet i bitlles catalanes. També hi haurà activitats recreatives com malabars, inflables, jocs de punteria, jocs tradicionals i populars, jocs de taula i tallers.

   

  Campanya solidària 'Cap infant sense joguina'

   

  La campanya 'Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure', tornarà a recollir aquests dies joguines que seran repartides posteriorment entre les famílies més necessitades de la ciutat. Es desenvoluparà durant les festes de Nadal i la ciutadania pot col·laborar fent una aportació econòmica a l’urna habilitada a la plaça de la Vila, del 13 de desembre al 3 de gener, o portant una joguina, també a la plaça de la Vila, al Centre Comercial Montigalà durant tot el mes de desembre, o a La Plana, del 13 al 30 de desembre. La darrera edició de la campanya Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure va comptar amb 1.537 beneficiaris.