L’Ajuntament confirma el tancament del Bachata, local d’oci de Can Ribó

  0
  52
  IMG_3108.jpg

  09/11/2012 – La sala estava constanment vigilada per les autoritats municipals per les baralles que s'han format a la porta en diverses ocasions.

   

  El local d’oci Bachata Deluxe, situat al polígon de Can Ribó, tanca les seves portes, segons ha confirmat aquesta setmana el govern municipal. El regidor de Via Pública, Daniel Gràcia, explicava dilluns que els responsables del negoci havien comunicat a l’Ajuntament la seva marxa, presumiblement indefinida. Gràcia va afirmar que es tracta d’una sala que ha pogut portar certs problemes en alguna ocasió i que estava vigilada de molt a prop per les autoritats i tècnics del consistori, que havien procedit en diverses ocasions a examinar el local per comprovar que tot estigués en ordre i ajustat a llei.

   

  Dimarts, el voluminós cartell que indicava el nom de la sala ja havia estat despenjat de la paret. Des de la discoteca, no obstant, no s’ha volgut fer cap declaració perquè expliquen que no hi ha res definitiu i que parlaran quan l’advocat esclareixi certes qüestions.