L’Ajuntament coordinarà les reclamacions del veïnat afectat pels talls de llum

  0
  58

  L’Ajuntament de Badalona ha anunciat que es posa a disposició dels veïns i veïnes afectats pels talls en el subministrament elèctric per a coordinar les reclamacions amb la companyia pels perjudicis que aquests talls els hi han causat durant aquests dies. Per fer-ho, avui dilluns es posarà en marxa un dispositiu especial a totes les oficines municipals de districte de la ciutat perquè els afectats puguin aportar la documentació necessària per fer la reclamació.

  L’alcalde Albiol destaca que la col·laboració entre l’entitat, els veïns i l’Ajuntament és “total” i ja s’ha començat a treballar per coordinar les accions que s’han de fer amb la companyia perquè els veïns recuperin part del que han perdut.

  El Govern es reuneix avui amb la companyia elèctrica

  El Govern municipal es reuneix avui amb la companyia elèctrica per a exigir solucions definitives als problemes de subministrament que hi ha hagut a la ciutat. Des del Govern es demanen solucions urgents que assegurin el subministrament i que no es torni a deteriorar les condicions de vida de les famílies dels habitatges afectats.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí