L’Ajuntament de Badalona i Drets Socials impulsen un projecte pilot d’inclusió residencial als barris de Sant Roc i Artigues

  0
  Ajuntament de Badalona

  L’Ajuntament de Badalona i el Departament de Drets Socials de la Generalitat desplegaran un projecte pilot d’acció comunitària en inclusió residencial als barris de Sant Roc i Artigues. El projecte tindrà una durada de 2023 a 2025, amb possibilitat de pròrroga, i el Departament de Drets Socials el finançarà amb 120.000 euros anuals, que es destinaran a cobrir les necessitats de personal i a serveis jurídics.

  Ho han oficialitzat avui l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro i el conseller Carles Campuzano en el decurs de la visita que ha efectuat aquest migdia a Badalona. El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano ha destacat que: “El projecte organitzarà comunitats de veïns perquè siguin els mateixos veïns i veïnes qui intervinguin en la millora dels espais comuns i de les relacions de convivència.

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha assenyalat que: “Amb aquest acord disposarem d’una implicació real de la Generalitat de Catalunya per posar les eines i recursos necessaris per tirar endavant projectes de mediació i convivència als barris de Sant Roc i Artigues”. 

  Els objectius d’aquest projecte són facilitar l’organització dels propietaris i els llogaters de les finques, de cara a garantir-ne el seu bon ús i manteniment; millorar les relacions de convivència; desenvolupar pautes de gestió veïnal dels béns comuns i l’espai públic, i detectar les situacions d’exclusió residencial severa que puguin comportar una atenció social específica. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí