L’Ajuntament de Badalona reallotjarà 2 de les 4 famílies desnonades

  0
  19

  Avui, dimarts 4 de juny, l’Ajuntament ha convocat una Mesa d’Emergència Habitacional en la que ha resol a favor de 2 de les 4 famílies acampades davant el Pavelló Olímpic.

  A una se li adjudica lloguer en un pis de propietat i l’altra es troba a l’espera que l’Ajuntament adquireixi 5 pisos més, aproximadament en un mes. Les altres 2 no complien els requisits suficients.

  Gairebé una setmana acampats

  Aquestes famílies porten des de dimecres passat acampades davant la Oficina d’Habitatge de Badalona. Per allà han fet presència diferents representants de partits polítics. En aquestes, es troben vuit adults i set menors, entre els que hi ha un nadó i dos nens amb discapacitat.

  La Plataforma d’Afectats per la Crisi (PAC) de Badalona va denunciar aquests fets per inacció per part del consistori. A més, la plataforma també ha organitzat diferents concentracions per donar suport a les quatre families i demanar als veïns i veïnes menjar i medicines.

  Serveis Socials, per la seva banda, es va comprometre amb les famílies assegurant que aquesta setmana es posaria a disposició d’aquestes “algun habitatge social”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí