L’Ajuntament de Badalona substitueix la paraula “dones” per “igualtat” al cartell del 8M

  0
  769

  L’Ajuntament de Badalona ha presentat aquesta setmana la programació d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Una de les novetats la trobem al cartell d’aquest any en què s’ha substituït “Dia Internacional de les Dones” per “Badalona, ciutat de la igualtat”. D’aquesta manera desapareix per primer cop la paraula “dona” del cartell.

  CALENDARI D’ACTES DE L’AJUNTAMENT DE BADALONA PEL 8M

  Al calendari d’actes de l’Ajuntament hi destaca: l’acte institucional, que tindrà lloc el dia abans (7 de març, a les 18h, a la plaça de la Vila), el lliurament del “Premi Trencant Invisibilitats 2024” (20 de març a les 17h al Zorrilla), la manifestació unitària del 8M a Badalona (divendres 8 a les 18:30h des de la plaça Països Catalans) o el sopar de la Federació de dones (el 10 de març al vespre).

  Conferència d’Irene Villa

  El dimarts 5, tindrà lloc una conferència a càrrec d’Irene Villa. La periodista i escriptora va ser delegada a Madrid de l’Associació de Víctimes del Terrorisme. Quan tenia dotze anys va patir un greu atemptat d’ETA al costat de la seva mare pel que va perdre les dues cames i tres dits de la mà esquerra.

  La Comissió 8M convoca una manifestació “transfeminista i antiracista” 

  Des de la Comissió 8M de Badalona han convocat una manifestació el pròxim 8 de març a les 18h sota el lema “Ni un pas enrere. Lluita diversa i col·lectiva contra el patriarcat”. L’organització explica que l’acte esdevé com una manifestació antiracista i transfeminista. La Comissió 8M de Badalona: formada per diversos col·lectius feministes, sindicats, organitzacions socials i polítiques de la ciutat, així com persones a títol individual “amb l’objectiu comú de mobilitzar la lluita transfeminista i antiracista”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí