L’Ajuntament donarà a les famílies una ajuda de entre 40 i 105 euros pels llibres

  0
  47
  Llibres de text a Badalona.JPG

  08/09/2012 – Els pares hauran de comprometre's a tornar els llibres a finals de curs per que siguin reutilitzats; més de 23.000 nens i nenes es podran beneficiar d'aquesta campanya.

  El govern municipal ajudarà als escolars de la ciutat amb una quantitat de entre 40 i 105 euros per sufragar part del cost dels llibres de text, que finalment no seran gratuïts com va prometre el PP en campanya. L’Ajuntament obrirà una convocatòria de subvencions perquè els escolars de primària, secundària obligatòria i educació especial dels centres públics i concertats de Badalona puguin rebre aquest ajut econòmic.

   

  Les quantitats dels ajuts per cada alumne seran de 40 euros per als estudiants d’educació especial, 60 per als d’educació primària i 105 per als d’educació secundària. Els pares, mares o tutors hauran de signar un compromís de retorn dels llibres a final de curs per tal que aquests puguin ser reutilitzats els cursos següents. Els pares hauran de guardar les factures corresponents a l’adquisició dels llibres, per tal de poder aceditar la seva compra i rebre l’ajut econòmic. Properament s’informarà a les famílies del procediment per a obtenir aquestes subvencions

   

  Al voltant de 14.000 alumnes de primària, 9.000 de secundària obligatòria i 140 d’educació especial podran beneficiar-se d’aquesta campanya. “La nostra intenció era poder pagar el 100% del cost dels llibres, però la difícil situació econòmica global ens impedeix arribar a aquests màxims”, va lamentar ahir l’alcalde Xavier Garcia Albiol. La intenció a llarg termini, no obstant, és “anar ampliant el programa fins arribar a la gratuïtat total”, explicà.