L’Ajuntament establirà busos llançadora nocturns entre la zona d’oci de Can Ribó i Pompeu Fabra

    0
    IMG_2408.JPG

    12/09/2012 – El govern local pretén disminuir el trànsit de gent de matinada per Canyadó i Casagemes i evitar així incivisme els caps de setmana.

    El malestar dels veïns dels barris de Canyadó i Casagemes per la proximitat de la zona d’oci de Can Ribó és una realitat que dura ja molts anys. Al sortir dels bars i les discoteques, molta gent es desplaça a peu fins l’estació de Badalona Pompeu Fabra, cosa que provoca soroll i incivisme a altes hores de la matinada a la zona. L’Ajuntament pretén posar en marxa un pla pilot de busos llançadora entre el polígon i la parada de metro per intentar que el trànsit de gent de matinada disminueixi.

    La proposta planteja que 3 o 4 busos circulin entre Can Ribó i la plaça Pompeu Fabra amb una freqüència de entre 5 i 10 minuts i amb parades al carrer Prim i al Museu. El cost d’aquest servei nocturn aniria sufragat entre el consistori i els locals; els propietaris, resignats, ja han arribat a un acord amb l’administració i entre ells, i el resultat és que els bars musicals pagaran 37 euros cada nit, per 74 que hauran de costejar les discoteques. El pla es posarà en marxa i s’avaluarà durant aquest trimestre entrant.