L’Ajuntament ha ofert una recepció al Club Tennis Taula de Badalona

  0
  Recepció tennis taula.JPG

  08/10/2014 – El primer equip del club jugarà aquest any a Primera Divisió, la mateixa categoria en què ha jugat en els seus 75 anys d'història que es compleixen precisament aquesta temporada.

  Aquest dilluns, 6 d’octubre, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, van rebre al Club de Tennis Taula de Badalona, equip que per primera vegada, en els 75 anys d’història de l’entitat, jugarà aquesta temporada a la Primera Divisió.

   

  El primer equip del CTT Badalona va aconseguir el passat mes de maig, a Villalbilla (Madrid), l’ascens a la categoria de bronze del tennis taula estatal. L’equip badaloní no van perdre cap dels quatre partits de la fase d’ascens, després de realitzar mot bon treball a la lliga regular i aconseguir el subcampionat. El segon equip del CTT Badalona també ha pujat de categoria, en concret a la segona divisió estatal.

   

  A més, també el mes de maig passat, els més petits del club van aconseguir a Girona el tercer lloc en la competició per equips del Campionat de Catalunya. En individuals i dobles també hi van haver grans resultats: un segon i un tercer lloc en parelles i un altre tercer lloc en individuals. Els benjamins també han aconseguit aquesta passada temporada un tercer lloc en el Campionat d’Espanya celebrat a Màlaga.

   

  Per altra banda, en categoria infantil el CTT Badalona ha guanyat un subcampionat de Catalunya. Finalment els veterans de més de 65 anys van obtenir la tercera posició en el 23è Campionat d’Espanya celebrat a Orpesa (Castelló), el passat mes de maig.

   

  Garcia Albiol ha felicitat als jugadors, tècnics i responsables del club “pels èxits aconseguits l’última temporada i per l’esforç d’una trajectòria esportiva de 75 anys” i els ha animat a seguir treballant en la mateixa línia. “Els valors que esteu aprenent a través de l’esport com l’esforç, el companyerisme i la disciplina també els podreu aplicar més endavant en la vostra vida adulta i professional”, ha afegit l’alcalde adreçant-se als jugadors més joves presents en aquest acte celebrat al Saló de Plens.