L’Ajuntament i Repsol acorden impulsar l’ús de l’AutoGas a Badalona

  0
  27
  AutoGas - vàlvula.JPG

  07/02/2014 – El Consistori fomentarà l’ús del combustible a través de mecanismes com la informació i difusió dels avantatges ambientals o la implantació de bonificacions en aparcaments regulats i en diferents impostos.

  L’Ajuntament ha signat un conveni amb l’empresa Repsol per promoure l’ús de l’AutoGas a la ciutat, on hi ha prop de 400 vehicles que ja l’utilitzen. El Consistori fomentarà l’ús del combustible a través de mecanismes com la informació i difusió dels avantatges ambientals o la implantació de bonificacions en aparcaments regulats i en diferents impostos, com ara l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, per als vehicles amb carburants alternatius, així com en l’Impost d’Activitats Econòmiques per a les empreses que utilitzin aquests automòbils.

   

  D’altra banda, la Guàrdia Urbana compta amb un vehicle que funciona amb AutoGas i s’estudiarà la possibilitat d’estendre’n l’ús en els plecs de licitació de les flotes municipals i de les empreses de serveis locals. Per la seva banda, l’empresa Repsol, que disposa de dues estacions de servei d’AutoGas a Badalona, es compromet a implantar més infraestructures perquè les estacions de servei locals puguin subministrar aquest combustible.

   

   

  Què és l’AutoGas?

  l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, per als vehicles amb carburants alternatius com l’AutoGas, així com bonificacions en l’Impost d’Activitats Econòmiques per a les empreses que utilitzin aquests automòbils.