L’Ajuntament impulsa la marca Badalona i el turisme responsable

  0
  82

  L’Ajuntament de Badalona ha encarregat un pla de màrqueting turístic amb l’objectiu d’establir un full de ruta per afavorir l’atracció de visitants i la dinamització del teixit econòmic de la ciutat

  L’Ajuntament de Badalona ha encarregat a la consultora Chias Marketing un pla de màrqueting turístic per a la ciutat que identifiqui les qüestions més rellevants en aquest àmbit i permeti impulsar la marca Badalona i el turisme responsable.

  Amb aquesta eina es podrà definir diversos temes: quins són els productes i recursos turístics més valuosos que té a Badalona quins són els índexs de satisfacció del visitant; quina és la percepció externa de la ciutat; com ha de ser vista la ciutat en un futur pròxim; com cal promocionar els actius de Badalona; quines eines calen per arribar als objectius establerts; o quines són les accions prioritàries i on s’han de dur a terme. El primer tinent d’alcaldia, Àlex Montornès, ha explicat que “l’objectiu del Govern municipal és establir un full de ruta per afavorir l’atracció de visitants i la dinamització del teixit econòmic de la ciutat”.

  El pla de màrqueting turístic de Badalona es dividirà en dues fases. En primer lloc, es durà a terme una anàlisi i diagnosi de la realitat i situació turística de la ciutat. Posteriorment, es definiran les estratègies de posicionament turístic de la destinació on intervindran i s’analitzaran conceptes claus com els propòsits i finalitats, les estratègies de productes i mercats, les estratègies i les eines comunicatives, canals i mitjans a emprar. Els resultats de tot aquest procés presentaran a finals del primer semestre del pròxim any.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí