L’Ajuntament impulsa l’edició d’un butlletí d’informació cultural

  0
  68
  butlleti.JPG

  03/04/2013 – Des d'ahir i cada quince dies, el Consistori enviarà un 'newsletter' sota el títol 'InBadalona' per informar sobre els esdeveniments culturals més destacats de la ciutat.

  L’Àrea de Cultura i Ciutadania ha posat en marxa una nova newsletter que neix amb la vocació de ser el nou butlletí de notícies de cultura de la ciutat. Es tracta d’un nou canal d’informació que pretén consolidar-se com una eina comunicativa cultural, ràpida i efectiva.

   

  Amb el títol InBadalona, s’editarà amb una periodicitat de dos cops al mes, tot i que pot aparèixer més vegades si es considerés necessari. La idea inicial és publicar entre una i cinc informacions per butlletí, amb referències a les activitats culturals més destacades de la ciutat. Ahir mateix s’enviava el primer número d’aquest nou butlletí, que informa de properes actuacions al Teatre Zorrilla i exposicions al Museu de Badalona, entre d’altres.

   

  A través d’un correu electrònic, l’Ajuntament de Badalona enviarà aquesta newsletter a totes aquelles persones o entitats que estiguin interessades en conèixer l’actualitat cultural de Badalona. Els ciutadans o entitats interessats en rebre aquesta informació es poden donar d’alta d’aquest servei a través del web de l’Ajuntament de Badalona: www.badalona.cat o bé mitjançant l’apartat corresponent que hi haurà en el mateix butlletí.