L’Ajuntament intensifica els treballs de manteniment del clavegueram

  0
  37

  El Servei de Manteniment i Neteja del clavegueram de l’Ajuntament de Badalona realitza durant aquestes setmanes la campanya programada de neteja dels embornals i els treballs preventius de neteja del clavegueram municipal. Com cada any, aquestes feines s’intensifiquen coincidint amb els episodis d’intenses pluges i per pal·liar les seves conseqüències.

  La neteja, que combina mitjans manuals i vehicles específics, es fa en funció de les necessitats detectades per les inspeccions prèvies i d’una manera cíclica per cobrir tota la ciutat. També es distribueix segons els barris amb més necessitat d’aquesta neteja, que es detecten mitjançant unes inspeccions prèvies.

  Campanya d’inspecció i neteges de les sorreres

  Com a part dels treballs que es realitzen dins del Servei de Manteniment i Neteja del clavegueram també es programen inspeccions de les sorreres existents a l’entrada de la xarxa de sanejament i es fan les corresponents neteja amb maquinària adequada per minimitzar l’efecte de l’entrada de residus en episodis de pluja intensa.

  Campanya d’inspecció i col·locació dels elements de recollida de sòlids flotants

  Des d’ahir, ja s’estan realitzant noves instal·lacions dels elements fixos de recollida de sòlids flotants dins dels col·lectors per evitar el seu abocament al mar. Aquests elements en forma de ganxo se situen als punts d’abocament de Sant Ignasi de Loiola, Riera Matamoros-Carme, Torrebadal, Riera de Canyado i Torrent de Vallmajor. A més, es fa una neteja manual dels trams de col·lectors visitables que transcorren des de la connexió dels col·lectors amb l’interceptor de Llevant i el punt d’abocament.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí