L’Ajuntament invertirà 2 milions d’euros en reurbanitzar el barri de Sistrells

  0
  34
  sistrells.jpg

  04/02/2013 – El pla d'obres afectarà els carrers d'Antoni Gaudí, Juli González i Manuel de Falla, en una primera fase que s'iniciarà la propera tardor, i el carrer de Pere Martell, en una segona que tindrà lloc el 2014.

  Diversos carrers del barri de Sistrells canviaran el seu aspecte gràcies a unes obres de reurbanització que es faran en dos fases que es desenvoluparan entre aquest any i l’any vinent.

   

  La primera d’elles es centrarà en els carrers d’Antoni Gaudí, de Juli González i de Manuel de Falla, en els quals es preveu deixar el carrer a un sol nivell, ampliar les voreres per facilitar la mobilitat del vianants, la instal·lació de nous fanals i l’eliminació de les façanes dels actuals elements d’enllumenat. A més, els serveis aeris d’instal·lacions elèctriques i de telefonia es soterraran a tots els encreuaments de carrers. El projecte inclou també la substitució del clavegueram i l’asfaltatge dels tres vials. Les obres començaran aquesta propera tardor i tindran una durada de 4 mesos.

   

  La segona fase contempla la remodelació del carrer de Pere Martell, prevista pel 2014. Els treballs preveuen ampliar la vorera nord, que passarà d’1,35 metres a una amplada total de 3 metres, deixant espai per plantar-hi nou arbrat. Es renovarà el clavegueram i s’asfaltarà de nou la calçada, s’instal·laran nous fanals i mobiliari urbà i s’eliminaran de les façanes els actuals elements d’enllumenat que es substituiran amb una nova instal·lació. També se soterraran a tots els encreuaments de carrers els serveis aeris d’instal·lacions elèctriques i de telefonia. Així mateix, es crearà una zona d’aparcament de 57 places a la part baixa de Pere Martell, just a la confluència amb l’avinguda de Salvador Espriu. Les obres d’aquesta segona fase tindran una durada de 10 mesos i mig.

   

  La inversió total prevista sobrepassa els 2 milions d’euros, finançats directament per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.