L’ajuntament obre les portes a la ciutadania a través de visites teatralitzades

  0
  Plaça de la Vila (AJB_MITJA).jpg

  02/01/2016 – La Casa de la Vila viu aquest diumenge una jornada de portes obertes amb guies i actuacions musicals.

  L’Ajuntament de Badalona ha organitzat per a aquest diumenge 3 de gener una Jornada de portes obertes a l’edifici de la Casa de la Vila. L’objectiu és que els ciutadans puguin conèixer els espais oficials més emblemàtics d’aquest edifici. Els horaris per visitar la seu de l’Ajuntament seran de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

   

  Com a novetat, en aquesta ocasió a més de les visites teatralitzades hi haurà música en directe a càrrec de dos alumnes del Conservatori Professional de Música de Badalona. Es tracta de Duna Vilanova, que tocarà d’11 a 12 hores, i de Guillem Bautista, que ho farà de 17 a 18 hores.

   

  Aquest especial recorregut per la Casa de la Vila es farà amb dos guies d’excepció: una alcaldessa molt especial i el seu particular secretari. Tots dos convocaran una singular reunió de junta al Saló de Plens, on tots els visitants hi podran participar. En l’ordre del dia s’explicaran alguns fets històrics interessants i anècdotes divertides.

   

  També aquest proper diumenge 3 de gener es podrà visitar el Museu de Badalona amb el mateix horari que la Casa de la Vila per només 1 euro.