L’Ajuntament ofereix suport als propietaris d’animals de companyia

  0

  El Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa durant l’estat d’alarma a causa de la Covid-19 un servei de suport a les persones que tinguin animals a casa amb la voluntat d’assolir el màxim nivell de protecció i benestar dels animals, especialment dels animals domèstics i de companyia.

  L’estat d’alarma derivat de la crisi del coronavirus ha generat situacions d’excepcionalitat que poden perjudicar les condicions higienicosanitàries, de benestar i de seguretat amb les que s’ha de mantenir aquests animals.

  Per pal·liar aquestes possibles situacions, el Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona ofereix tres vies de suport:

  1. Atenció a consultes relacionades amb l’estat d’alarma i els animals

  Tothom que ho necessiti pot realitzar consultes sobre els efectes de les normes establertes per l’estat d’alarma i confinament en els seus animals enviant un missatge al correu electrònic [email protected] .

  2. Ajuda per passejar o comprar aliments per als animals

  Els veïns i veïnes que per motius de salut o mobilitat no poden atendre les necessitats alimentàries, de passeig o salut dels seus animals poden trucar al telèfon 93.387.00.16 (Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Badalona).

  3. Acollida temporal d’animals de companyia

  Aquelles persones que per motius d’ingrés hospitalari o aïllament domiciliari hagin de deixar sol el seu animal de companyia poden sol·licitar l’acollida temporal del seu animal trucant al 93.465.52.24 (Centre Comarcal d’Atenció dels Animals de Companyia de Badalona) o al 93.387.00.16 (Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Badalona).

  Recordem, però, que les qüestions relacionades amb l’estat de salut dels animals s’han de continuar consultant amb els professionals veterinaris com es fa de forma habitual.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí