L’Ajuntament precinta tres establiments que havien ignorat ordres de clausura

  0
  106
  Precintatge.jpg

  05/10/2013 – Ubicats al polígon Badalona Sud, es tracta d'un supermercat de venda a l’engròs de productes d’alimentació, un establiment que servia de magatzem i venda a l’engròs de productes de cosmètica i un altre que servia per emmagatzemar i vendre a l’engròs calçat.

  L’Ajuntament de Badalona ha clausurat aquesta setmana un total de 3 establiments de venda a l’engròs ubicats al polígon industrial Badalona Sud per no disposar de la corresponent llicència d’activitat.

   

  El precintatge dels establiments és la conseqüència final d’un llarg procés administratiu que es va iniciar el mes d’abril de 2012 amb un decret que ordenava la clausura d’aquestes activitats. Finalment, tècnics de l’Àrea d’Urbanisme, acompanyats per agents de la Guàrdia Urbana, van comprovar aquesta setmana que no s’havia produït el tancament voluntari de cap dels 3 establiments, i que cap d’ells havia obtingut el títol que habilitava l’activitat, per la qual cosa van precintar-los.

   

  En concret, es tracta, d’un supermercat de venda a l’engròs de productes d’alimentació, ubicat al carrer del Progrés; un establiment que servia de magatzem i venda a l’engròs de productes de cosmètica, al carrer de les Teixidores; i, finalment, un altre que servia per emmagatzemar i vendre a l’engròs calçat, ubicat al carrer de Guifré.