L’Ajuntament preveu la convocatòria més gran per a la GU amb 70 places

  0
  56

  El govern municipal preveu la convocatòria de 70 noves places per a la Guàrdia Urbana, després que 40 agents s’hagin acollit a la nova normativa que va entrar en vigor amb l’inici d’aquest 2019, per la qual poden demanar la jubilació anticipada amb 59 anys. Aquest nombre encara podria augmentar, ja que el termini de petició d’aquestes jubilacions finalitza el 31 de gener.

  El govern també preveu la promoció interna a la Guàrdia Urbana de 20 noves places, les quals s’afegeixen a les 10 places anuals.

  L’alcalde de Badalona Álex Pastor ha assegurat que “es tracta de la convocatòria més gran que s’ha fet a Badalona, demostrant l’aposta d’aquest govern per reforçar la seguretat ciutadana, a més de les millores tecnològiques previstes, com la instal·lació de càmeres subjectives als uniformes dels agents, vehicles amb GPS, o amb càmeres de videovigilància a diferents punts de la ciutat”. Pastor ha recordat que aquestes millores van condicionades amb l’aprovació del pressupost d’enguany, el qual augmenta la partida en seguretat a més d’1,4 milions d’euros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí