L’Ajuntament retornarà al març 100.000 euros de taxa de terrasses

  0
  84

  L’Ajuntament de Badalona aplicarà als locals de restauració una reducció de les tarifes de la taxa per ocupació de l’espai públic amb taules i cadires, durant l’exercici 2021, per compensar l’afectació soferta a causa de l’aplicació de les restriccions decretades per la Covid-19. Aquesta reducció de les tarifes de la taxa per ocupació de l’espai públic se situa entre el 14 i el 23 per cent.

  Per als establiments de restauració que tenen l’horari genèric d’obertura, la reducció aplicada és del 18,42%; per als locals del carrer de Francesc Layret el 14,13% i per als bars i restaurants de la zona del passeig de La Rambla, el passeig Marítim i el carrer de Santa Madrona la reducció arriba fins al 23,11%. En total els establiments de restauració tindran una reducció de la taxa de 105.445, 98 euros.  

  Per a aquells casos en què encara no s’ha produït el pagament de la taxa, s’anul·len els rebuts, i s’emeten les noves liquidacions. Pels propietaris que paguen els rebuts de forma fraccionada, es fa una anul·lació parcial a cadascun dels rebuts. Pels casos en què ja s’han pagat els rebuts sense reducció, es procedirà a la devolució dels imports ingressats en excés. 

  L’ajuda als locals sense terrassa?

  Per altra banda, els bars i restaurants sense terrassa encara esperen per cobrar l’ajuda signada el maig del 2021 pel govern Albiol i el PSC on es prometia impulsar “una una línia extraordinària d’ajudes de 1.500 euros a càrrec a les partides i fons disponibles de prestació d’ajudes per pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19 durant l’any 2021 pel col·lectiu de marxants i aquells establiments de restauració que no tenen terrassa”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí