L’Ajuntament tindrà el seu propi estand al saló immobiliari Barcelona Meeting Point

  0
  IMG_2780.JPG

  10/10/2012 – Serà el primer cop que el consistori tingui el seu propi espai, que compartirà, a més, amb Engestur, el Màgic Badalona i quatre promotores que ofereixen pisos a la ciutat.

  L’Ajuntament de Badalona disposarà per primera vegada d’un estand propi en el Barcelona Meeting Point, l’únic saló immobiliari professional i internacional d’Espanya, que se celebrarà del 17 al 21 d’octubre en el pavelló 8 de Fira de Barcelona. En l’estand badaloní hi haurà un espai central de l’Ajuntament, destinat a explicar els atractius de la ciutat, així com espais per  a l’empresa municipal Engestur, el centre comercial Màgic Badalona i per a promotores vinculades al sector immobiliari que tenen diverses promocions d’habitatges a Badalona.

   

  L’estand, de 100 metres quadrats, suposarà un cost de entre 4.000 i 5.000 euros, repartit entre l’Ajuntament i les corporacions privades que aprofitaran l’espai. L’alcalde Xavier Garcia Albiol va afirmar ahir que es tracta d’una inversió “ridícula al costat del que pot significar per la ciutat” en forma de benefici.

   

  Garcia Albiol, va explicar que el fet que l’Ajuntament hagi decidit tenir un estand propi obeeix, d’una banda, “a la voluntat d’oferir Badalona com una bona alternativa de residència per a les persones de fora de la ciutat”. El segon motiu, segons ha explicat el batlle, “és la voluntat de projectar la imatge i el nom de la ciutat a l’exterior”.

   

  El Barcelona Meeting Point ofereix en cinc dies la possibilitat de contactar amb les personalitats i entitats més rellevants del sector immobiliari. Està dividit en tres sectors: el Saló Professional i Internacional, on es poden conèixer els darrers projectes i serveis d’un ampli ventall d’empreses relacionades amb el món immobiliari; el Saló Gran Públic, pensat perquè els ciutadans coneguin tot tipus de productes i serveis immobiliaris per a ús personal o com a inversió; i el Symposium Internacional, on es tracten els temes més actuals del mercat immobiliari.