L’Ajuntament ven la seva parcel·la del Cristall per uns 2 milions

  0
  121
  cristall.JPG

  01/12/2014 – La part de propietat municipal dels terrenys de l'antiga fàbrica del Cristall, a Canyadó, seran subhastats properament per ingressar uns 2 milions d'euros.

  El solar de l’antiga fàbrica del Cristall, al barri de Canyadó, ja està en obres. Després d’anys sense ús, a excepció d’alguns estius, que ha fet el paper d’aparcament municipal, es comencen a veure les primeres construccions de pisos. La totalitat del solar pertany a tres propietaris diferents: dos particulars, un dels quals ja ha iniciat obres d’habitatges, i l’Ajuntament. El Consistori, precisament, ha decidit subhastar la seva parcel·la de 3.000 metres quadrats per poder fer caixa. El procés administratiu ja estarà obert i es desenvoluparà en les properes setmanes. La venda suposarà prop de dos milions d’euros per a les arques públiques, que serviran per pagar unes expropiacions pendents des de fa anys al barri de Sistrells, a la part baixa del carrer Pere Martell.

   

  L’ingrés no serà l’únic benefici a nivell públic. Dels 3.000 metres quadrats que se subhasten, uns 2.000 hauran de ser destinats a habitatge de promoció pública. Tanmateix, la constructora que es faci amb el solar haurà d’edificar un equipament per a la ciutat, que, segons ha avançat l’alcalde Garcia Albiol, serà un casal per a gent gran del barri, per tal de donar resposta a una de les reclamacions del veïnat.