L’Ajuntament vol enderrocar dues finques ocupades del barri del Centre

  0
  finques.JPG

  08/02/2013 – Els edificis han estat ocupats en dos ocasions i el Ple va aprovar la setmana passada el seu enderroc i la reurbanització del carrer Dos de Maig.

  La setmana passada es va aprovar l’enderroc de les edificacions situades al carrer de la Creu, 63, i carrer Dos de Maig, 54, al barri del Centre, que es troben ocupades i han despertat darrerament algunes queixes dels veïns de la zona. Es tracta de dos propietats de les que l’Ajuntament se’n va fer càrrec i que van ser ocupades. Després de fer fora als ocupants il•legals, les dues finques van ser tapiades, però això no va impedir que fossin ocupades de nou.

   

  Davant la situació, que ja es troba als jutjats locals perquè es torni a dictar una ordre de desallotjament, el Consistori ha decidit enderrocar els edificis. De pas, es preveu reurbanitzar el carrer Dos de Maig entre els carrers de la Creu i Sant Ignasi Iglesias. El projecte contempla un sanejament de les voreres i reubicació del cablejat elèctric. Tot plegat comportarà una inversió de entre 60.000 i 70.000 euros.