L’alcaldessa té un accident en cotxe, Albiol se’n “mofa” i incendia Twitter

  0
  tuit albiol.jpg

  19/05/2016 – Les conseqüències de l'accident no han estat pas greus però s'ha desatat una intensa polèmica.

  Les xarxes socials, una vegada més, encenen la pira política de la ciutat. Aquest dimecres, l’alcaldessa Dolors Sabater, segons tornava de la presentació del campionat internacional de ‘skate’ que se celebra aquest cap de setmana a la pista de Canyadó-Manresà, va patir un accident lleu amb el cotxe. La coincidència i la mala sort van voler que l’altra part implicada, a sobre, fos un treballador municipal del Departament d’Esports.

   

  Les conseqüències no han estat pas greus i tots els implicats es troben bé. De fet, ahir la batllessa va participar del recompte de persones sense sostre, on explicava l’accident fent broma per intentar treure’n ferro. Tot havia quedat en un ensurt sense més efectes, fins a aquest migdia.

   

  El regidor i exalcalde Xavier Garcia Albiol ha transmès els seus ànims a Sabater, però ho ha fet amb un dard polític que ha fet esclatar les xarxes:  “Mi ánimo a la Alcaldesa de #Badalona por el accidente que ha sufrido con el coche oficial. Suerte que no iba con la bicicleta como cuando no era política”. Les reaccions, la majoria negatives, han incendiat Twitter.

   

  “Trist que un senador, diputat i regidor faci mofa d'un accident. El treballador ferit evoluciona bé, gràcies #Badalona”, contestava fa breus minuts l’alcaldessa. Regidors de govern, polítics propers als partits que formen l’executiu i ciutadania general han reprovat el comentari de l’edil ‘popular’ i han condemnat que utilitzi un accident com a arma política o per a fer broma.