L’Anís del Mono acull el darrer concert del cicle organitzat pel Museu de Badalona

  0
  56
  SON-DE-CUBA-560x351.jpg

  24/07/2015 – Després de dues actuacions amb el jazz i la bossa nova com a protagonistes, aquest divendres arriben els ritmes més caribenys i cubans de la mà de la formació Son de la Rambla.

  El Museu de Badalona i l’Anís del Mono tanquen aquest cap de setmana el cicle de concerts nocturns a les instal·lacions de la reconeguda beguda badalonina. Després de dues actuacions amb el jazz i la bossa nova com a protagonistes, aquest divendres arriben els ritmes més caribenys i cubans de la mà de la formació Son de la Rambla. El 2002, un grup de vuit professionals i músics catalans viatjà a Santiago de Cuba a beure de les fonts de la música tradicional cubana. Així, es van endinsar en ritmes com el son, el bolero, el txa-txa-txa, el nengón o la troba, i interpreten amb rigor aquest tipus de música, de riquíssima complexitat rítmica i harmònica.

   

  Aquestes vetllades d’estiu ofertes pel Museu de Badalona inclouen una visita a la fàbrica més internacional de la ciutat, que ha sabut conjugar el respecte per la història amb l’adopció de les tecnologies més avançades. Es visiten els espais patrimonials, com la sala de destil·lació, i es veu com s’elabora l’Anís del Mono, però també les Aromes de Montserrat. Després, a l’aire fresc del pati, el públic podrà gaudir de l’actuació musical mentre pren un refresc, a partir de les nou de la nit.