La Penya tanca l’any amb un regust amarg (90-76)

0
    34
    El Joventut s'allunya de la Copa després de sumar quatre derrotes consecutives. / Penya.com

El Joventut segueix sense trencar el malefici a la Bombonera. Des del retorn a l’ACB del Morabanc Andorra, el curs 2014/2015, els verd-i-negres no han aconseguit guanyar mai a la pista del conjunt andorrà i aquest diumenge, en el darrer partit del 2019, la història s’ha tornat a repetir.

David Jelinek (23 punts i 6/10 triples) i Clevin Hannah (14 punts, 8 assistències i 21 de valoració), dos jugadors amb passat verd-i-negre, s’han erigit en botxins del conjunt de Carles Duran, que tanca l’any amb quatre derrotes seguides a l’ACB. Una ratxa negativa que complica molt les opcions d’anar a la Copa.

Els 18 punts i 13 rebots d’Omic (26 de valoració) no han estat suficients per evitar la desfeta. Ni tampoc els 22 de Klemen Prepelic, en un dia molt erràtic en el llançament de l’escorta eslovè (5/15 tirs de camp).

El Joventut, molt intermitent i sense encert exterior (4/22 triples), ha anat sempre a remolc en el marcador (22-16 al final del primer quart). La feina d’Omic sota els cèrcols (ja duia 26 de valoració al descans) i els rebots ofensius (12) han mantingut els verd-i-negres dins del partit, però sense girar mai la truita al seu favor per culpa de l’encert en els triples dels andorrans (43-38).

En la represa el panorama no ha canviat, amb la Penya a prop en el marcador però amb la sensació de no tenir prou arguments per fer seu el partit. Un triple de Neno ha situat l’empat a 51, però entre Jelinek i Senglin han tornar a obrir forat (59-53).

Ja en el darrer quart, un 2+1 de Morgan ha situat els de Carles Duran a un punt (61-60), però Hannah ha agafat el timó per frenar les esperances verd-i-negres. La Penya ha hagut de tornar a remar contracorrent i ja no ha estat capaç de reaccionar, en un darrer quart on ha encaixat uns imperdonables 31 punts.